Aud Rudshagen - Vedic Art®

Jeg er utdannet lærer, spesialpedagog, "museumspotet" (folklorisitikk og museumskunnskap UiO) og forteller. Jeg har arbeidet 14 år i grunnskolen og 19 år som museumspedagog og museumsleder.

Kreativ utfoldelse har alltid vært viktig for meg. Jeg har danset 5rytmer siden 1997 og har bakgrunn som ritualdanslærer fra Vestjylland højskole -97.

I 2009 hadde jeg mitt første møte med Vedic Art.
Dette ble et viktig møte. Jeg har alltid likt å tegne og hatt lyst til å skape bilder på fritiden. Jeg har gått ulike kurs innenfor rammen av den tradisjonelle kunstskolen uten å finne det jeg søkte. Vedic Art har hjulpet meg forbi hindrende ønsker om prestasjon og kontroll, og gitt meg en vei til større frihet: Frihet fra krav, sammenligning og egne forventninger. Men Vedic Art handler om mer enn å skape bilder. Jeg opplever at en ny fred kan vokse i meg når jeg arbeider med Vedic Arts prinsipper. Og maling i denne tradisjonen meg glede: fargeglede og uttrykksglede! Å undervise og bringe denne unike metoden videre er kanskje den aller største gleden for meg.